Νέο σύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Τα καλά νέα συνεχίζονται από το νότια Λακωνία, και είναι σημαντικά γιατί πρόκειται για την αναβάθμιση του νοσοκομείου των Μολάων.

Κωνσταντίνος Κορωνιός - Διοικητής Νοσοκομείου Μολάων
"Παραδίδουμε σήμερα ένα ακόμη σημαντικό έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ολοκληρωτική αναβάθμιση και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας!
Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε άμεση λειτουργία το νέο σύστημα Ενεργητικής πυροπροστασίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων!
 
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποκαθιστά μια εκκρεμότητα και ένα κενό ασφαλείας ετών, εξασφαλίζοντας -πέραν της ουσιαστικής προστασίας του Νοσοκομείου- την απαραίτητη άδεια πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας που αφορά τρία αλληλένδετα βασικά πεδία, αυτό της Πυροπροστασίας, της Πυρανίχνευσης και της Αυτόματης Πυρόσβεσης.
 
Με τη νέα αυτή εγκατάσταση, η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων αποτελεί ένα από τα πρώτα Νοσοκομεία της χώρας τα οποία διαθέτουν πιστοποιημένο, επικαιροποιημένο και σύγχρονο σύστημα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.
Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Μολάων και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους συμπατριώτες μας.
Κάνουμε-και θα κάνουμε- ό,τι χρειαστεί για την μετατροπή της Ν.Μ. Μολάων σε μια πρότυπη περιφερειακή μονάδα!"
ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.