Ψήφισμα συμπαράστασης στο Δημήτρη Φαββατά απο το Σύλλογο Υπαλλήλων της Π. Ε. Λακωνίας

Θέμα: Ψήφισμα συμπαράστασης στο συνάδελφο Δημήτρη Φαββατά

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας (ΣΥΠΕΛ) εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στο συνάδελφο και μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Μεσσηνίας και πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, Δημήτρη Φαββατά, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με εξοντωτική αγωγή που του άσκησε εναντίον του ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, ύψους  150.000€!

Καταγγέλλει  επίσης την επίθεση, που είχε προηγηθεί της αγωγής, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς του Μητροπολίτη σε βάρος του Δημήτρη Φαββατά, ο οποίος στις 12.01.2023 μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αποφάσεις και ψηφίσματα του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, που αφορούσαν σε καταχρηστικές απολύσεις εργαζομένων που έγιναν στο Ίδρυμα «Η Στέγη της Εκκλησίας» σύμφωνα και με τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις.   

Πρόκειται για μία προσπάθεια φίμωσης και τρομοκράτησης συνδικαλιστικών εκπροσώπων και ο Δημήτρης Φαββατάς διώκεται γιατί άσκησε τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο ΣΥΠΕΛ στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Φαββατά αλλά και σε όποιον εκπροσωπεί, υπερασπίζεται και αγωνίζεται για τα εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΜΠΑΤΣΑΚΗ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.