Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων

Σε μια αίθουσα γεμάτη μέλη και φίλους, στο εστιατόριο «Γευσίπλους», στη Νεάπολη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την οποία ευλόγησε ο ακούραστος εφημέριος της ενορίας Νεάπολης πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Αρώνης.

ΠΙΤΑ ΒΑΤΙΚΩΝ 2024 (2)

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσούλα Σεβαστού ευχαρίστησε όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθεια του Συλλόγου, καθιστώντας τον ενεργό και δραστήριο με αξιόλογο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.

ΠΙΤΑ ΒΑΤΙΚΩΝ 2024 (3)

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Δουμάνη, Ελισάβετ Λεκάκη και Παναγιώτα Αλειφέρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Μέντης, Δημήτρης Καλογράνης και Θεοδούλη Σπυριδάκου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Θεόδωρος Δερμάτης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ιωάννης Μιχαλέτος και πλήθος κόσμου.

ΠΙΤΑ ΒΑΤΙΚΩΝ 2024 (4)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε ένα νέο έτος με σχέδια και στόχους ώστε ο Πολιτιστικός Σύλλογος να συνεχίσει το ανιδιοτελές έργο του και να προσφέρει στον τόπο μας».

Πηγή: monemvasianews.gr  ΦΩΤΟ: Κώστας Ζουμπουλάκης

ΠΙΤΑ ΒΑΤΙΚΩΝ 2024 (5)

 

Last modified on Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 20:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.