«Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024» παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

Φεβρουαρίου 26, 2024 0

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση του επιμελητηρίου Λακωνίας «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2024», στο Γύθειο.

Στο χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός στάθηκε στα σημεία που καλούνται να υπηρετήσουν οι επιχειρήσεις του σήμερα, όπως η κατάρτιση, ο πειραματισμός και οι νέες τεχνολογίες, ενώ ευχήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση να βρει μιμητές σε ολόκληρη την Περιφέρεια, όπου υπάρχουν επιχειρήσεις με ικανότατα στελέχη που στέκονται όρθιες μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.

«Τολμήστε να προχωρήσετε σε συνέργειες και συνεργασίες», σημείωσε, μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στο γόνιμο διάλογο που έχει ανοίξει η Περιφέρεια με όλα τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να αναδείξει τις δυνάμεις της λακωνικής επιχειρηματικότητας που υπηρετούν τη διαχρονική σχέση μεταξύ του επιχειρείν και της συλλογικής προόδου, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, να δηλώνει πως θα βρίσκεται στο πλευρό του επιμελητηρίου Λακωνίας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.