Ο Δ.Σπάρτης στηρίζει οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη

Tο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης στηρίζει, όλες τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν είναι ενταγμένοι στα ήδη τρέχοντα κοινωνικά προγράμματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της πολύπλευρης δράσης του, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου μας αναπτύσσει μηχανισμούς άμεσης ανταπόκρισης και στηρίζει όλες τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν είναι ενταγμένοι στα ήδη τρέχοντα κοινωνικά προγράμματα.
Ιδιαίτερα τα παιδιά αλλά και οι οικογένειές τους στηρίζονται εξατομικευμένα με είδη που έχουν ανάγκη από το κοινωνικό παντοπωλείο ενώ παράλληλα καλύπτονται οι κοινωνικές, ψυχολογικές και ανάγκες υγείας από εξειδικευμένες ειδικότητες του Δήμου μας, όπως κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και νοσηλευτές.
Ο Δήμος μας φροντίζει αυτή την εβδομάδα, είτε από τα τρόφιμα του προγράμματος ΤΕΒΑ που πραγματοποιείται η διανομή στο χώρο του Διοικητηρίου είτε από τα τρόφιμα που γίνεται η διανομή στο χώρο του Παντοπωλείου κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποίησης στους δικαιούχους, να έχουν όλοι οι συμπολίτες μας αυτές τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων ένα γεμάτο τραπέζι.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και υποσχόμαστε ότι 2021 θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που θα μας χρειαστεί.

 Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής

 ΖΑΧΑΡΑΚΗ –ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.