Patras Carnival Music Festival και το Καρναβάλι φέτος… σας έρχεται κατ’ οίκον!

Φεβρουαρίου 26, 2021 0

Patras Carnival Music Festival και το Καρναβάλι φέτος… σας έρχεται κατ’ οίκον!

Η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλικού Φεστιβάλ ξεκινά την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 9.00μμ, ζωντανά από το Royal Theater, όπου όλοι μαζί θα υποδεχτούμε τους Les ScartOI για ένα μοναδικό καρναβαλικό πάρτι!

Παρακολουθείστε ζωντανά και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Γιατί και το 2021 λουξάρω καρναβάλι!

Οι Les ScartOI
Από το 2004 μια παρέα παλεύει σε ένα υπόγειο στο Αίγιο, με τους ήχους της τζαμαϊκάνικης υποκουλτούρας!

Η SKA, το Rocksteady και η Reggae είναι ο τόπος συνάντησης της πολυμελής ορχήστρας και μέσα από τη μουσική εκφράζονται και εκφράζουν τους ρυθμούς της εκρηκτικής δεκαετίας του ’60, με τον τρόπο που αυτή αντανακλάστηκε στο μικρό νησί της Kαραϊβικής.

Οι "Σκάρτοι" aka Les SkartOi! δεν μένουν μόνο στην αναβίωση και την αναπαραγωγή των ακουσμάτων που τους έχουν επηρεάσει, αλλά συνεχίζουν παραγωγικά την παράδοση που έχουν αφήσει οι μεγαλύτεροι δημιουργοί του είδους.

Όλα τα χρόνια της μουσικής τους δραστηριότητας οι "Les SkartOi!" έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με: Bad Manners, The Toasters, Aggrolites, Tonino Carotone, Mr Symarip, Firewater, The English Beat, Mark Foggo, Manu Chao, Thievery Corporation, Lee Scratch Perry. Όπως επίσης και μια σειρά παραγωγών, με τελευταία το album "Twenty Four Hours”.

Μαχαίρας Αλέξιος, Γαβριηλίδης Στυλιανός, Ιωάννης Τζόβολος, Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος, Βελισσαρίου Αναστασία-Μαρία, Kωνσταντινος Διαμαντοπουλος, Ιάσωνας Βάκρινος, Έκτορας Μερκούρης

 Δισκογραφία:

Rude Boyz E.P. (2005)

Ska Radio (2009)

Fighting On The Danceflour E.P. (2016)

Twenty Four Hours (2019)

POSTER SKARTOI

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.