Τσικνοπέμπτη με τον Γιώργο Βελισσάρη στο ΙΟΝΙΑΝ

Patras Carnival Music Festival

Παρακολουθήστε ζωντανά

Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου, 9.00 μ.μ.

Γιώργος Βελισσάρης

Patras Carnival Music Festival και το Καρναβάλι φέτος… σας έρχεται κατ’ οίκον!

Η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλικού Φεστιβάλ συνεχίζεται την Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου στις 9.00μμ. ζωντανά από το Royal Theater, όπου όλοι μαζί θα υποδεχτούμε τον Γιώργο Βελισσάρη για μία βραδιά γεμάτη παράδοση, κέφι, χορό, τραγούδι… όπως αρμόζει στις συνήθειες της Τσικνοπέμπτης!

Παρακολουθείστε ζωντανά και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Γιατί και το 2021 λουξάρω καρναβάλι!

Γιώργος Βελισσάρης

Ο Γιώργος Βελισσάρης γεννήθηκε σ' ένα ορεινό χωριό στους πρόποδες του Ερύμανθου το λεγόμενο Τσίπιανα όπου βρίσκεται στο νομό Ηλείας.

Από μικρό παιδί του άρεσε να τραγουδά. Πρώτη φορά τραγούδησε σε πάλκο σε πανηγύρι του χωριού του έναν δεκαπενταύγουστο. Τα πρώτα τέσσερα περίπου χρόνια με τον Κώστα Κόκκορη στο κλαρίνο -μετέπειτα γαμπρό του- τραγούδησε σε πολλά πανηγύρια της Τρίπολης.

Έπειτα με αφετηρία την Πάτρα άρχισε να τραγουδά σε πανηγύρια με μεγάλους καλλιτέχνες όπως τη Φιλιώ Πυργάκη, τον Αλέκο Κιτσάκη, τον Γιάννη Κωνσταντίνου, τον Κώστα Μετζελόπουλο, την Αλέκα Φραγκούλη, κ.α.

Το πρώτο μαγαζί που δούλεψε ήταν το Όραμα. Εκεί γνώρισε τον μουσικοσυνθέτη Κώστα Πίτσο, ο οποίος και του έδωσε πολλά επιτυχημένα τραγούδια όπως «Θέλω να ρίξει μια βροχή», «Εγώ δεν θέλω παντρειά», «Ψάχνω να βρω φιλενάδα», «Γράμματα σου στέλνω» κ.α.

Στη συνέχεια, στην Αθήνα εργάστηκε σε πολλά νυχτερινά κέντρα ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει αρκετές περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία.

Ο Γιώργος Βελισσάρης γεμίζει ασφυκτικά τα κέντρα και τα πανηγύρια όπου εμφανίζεται, με τη νεολαία να παραληρεί όχι μόνο με τα τραγούδια, αλλά και με την εμφάνιση του! 

Με το μουσικό του «φωτοστέφανο» προσέδωσε στα πανηγύρια τον χαρακτήρα μιας σύγχρονης  γιορτής, στην οποία συναντιούνται για να διασκεδάσουν όλες οι ηλικίες και οι κοινωνικές ομάδες.

Διοργάνωση:
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Επιμελητήριο Αχαΐας

Save Music

Με την υποστήριξη:
ΣΚΕΑΝΑ
Live Pro
Mojo live
Ionian Tv

Πληροφορίες:
6972807170

Χορηγοί:

Coffee Island
Serkova crystal pure
Met Cosmetic
EZA – Ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης
Ανδρικόπουλος Super Markets

Last modified on Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 11:23

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.