Αναχώρησαν οι μετανάστες απο την Σπάρτη για Αθήνα

Σήμερα το πρωί έφυγαν οι μετανάστες που είχαν φιλοξενηθεί στη Σπάρτη απο το Νοέμβριο του 2019. Μετά απο την έκτακτη μεταφορά τους στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης την Τετάρτη , σήμερα ο κ.Πέτρος Δούκας δήμαρχος Σπάρτης με ανεπίσημη ενημέρωση όπως αναγραφεται στον τίτλο του email που έστειλε στα ΜΜΕ αναφέρει τα εξής:

 

Πέτρος Δούκας - Δήμαρχος Σπάρτης

Έφυγε σήμερα 4:40 χαράματα για Αθήνα το πρώτο λεωφορείο με τους φιλοξενούμενους δικαιούχους διεθνούς προστασίας’!

Στις 6:35 έφυγε και το δεύτερο (βλ. φωτ.) από το Κλειστό Γυμναστήριο  το οποίο καθάρισαν με επιμέλεια.

Τους κατευόδωσα και τους ευχήθηκα Καλή Τύχη στη προσπάθειά τους να κτίσουν μια νέα ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Η Σπάρτη τους συμπεριφέρθηκε άψογα!

Και πάλι, εύσημα και ευχαριστίες προς τις αστυνομικές αρχές στους κκ. Τσιγαρίδη και Πλαστήρα, τους Αντιδημάρχους κκ. Ζαχαράκη, Δεδεδήμου, Καπονικολό και Καρλαύτη, όλο το τήμ της Πρόνοιας του Δήμου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βερούτη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Περγαντή και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αθλητικού Οργανισμού κκ. Λαμπρόπουλο, Αναστασάκο και Νικολακάκου, τον Νίκο Μηνακάκη του Εργατικού Κέντρου, τους οδηγούς των λεωφορείων, το Τουριστικό Πρακτορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας, και φυσικά τον Σεβασμιώτατο Δεσπότη μας για την άμεση κινητοποίηση και συνδρομή τους!

Καλημέρα και Καλή Συνέχεια!
*κάποιοι ρώτησαν αν θα ξαναγυρίσουν·
Η απάντηση είναι όχι. Εφυγαν και είναι πλέον θέμα δικό τους -του καθενός ξεχωριστά- και των Κυβερνητικών αρχών τα επόμενα βήματά τους!

image5

image4

 

image10

image8

Last modified on Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 09:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.