Επίσκεψη Στ. Αραχωβίτη- Γ. Σαρακιώτη στην ΕΖΑ Αταλάντης

“Χρηματοδότηση, θεσμική εκπροσώπηση  και συνέργειες για την προώθηση της ελληνικής μπύρας”

Την βιομηχανία στον χώρο των τροφίμων “Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης-ΕΖΑ” επισκέφθηκαν σήμερα, 1η Ιουνίου ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης Γ. Σαρακιώτης, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Στην συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Συριανό ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία της εταιρείας, για τις επενδύσεις και τις προοπτικές αλλά και για τις επιπτώσεις της πανδημίας και τα διαρθρωτικά προβλήματα του κλάδου. Οι συνεργάτες του προέδρου κ. Γ. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου και ο κ. Γ. Παππάς, Γεωπόνος, παρουσίασαν τη γραμμή παραγωγής, ενώ ανέλυσαν τις συνεργασίες στην προμήθεια κριθαριού και λυκίσκου.

“Παρόλο που οι προοπτικές για τον κλάδο της μικρής ανεξάρτητης ζυθοποιίας είναι θετικές, ο ισχυρός ανταγωνισμός και η χρηματοδότηση αποτελούν σοβαρά προβλήματα τα οποία χρειάζεται να ρυθμίσει η ελληνική Πολιτεία. Η εκπαίδευση, η έρευνα, η θεσμική εκπροσώπηση και οι συνέργειες μπορούν επίσης να ενισχυθούν ώστε να ευδοκιμήσει η ελληνική μπύρα, τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης.

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΖΑ (4)

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΖΑ (3)

Last modified on Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 21:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.