Επίσκεψη Ντίας Τζανετέα στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης.

Σεπτεμβρίου 21, 2023 0

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 η Υποψήφιος Δήμαρχος Ντία Τζανετέα συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Σπάρτη – Νέα Πορεία»  επισκέφθηκε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης.

Ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους του Τμήματος της Πολιτικής Προστασίας για το εργασιακό τους αντικείμενο καθώς και για τα ζητήματα – προβλήματα που τους απασχολούν.

Έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζομένους και εξήρε το έργο τους μιας και ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο σε πάνω από 22 περιστατικά που έλαβαν χώρα το τελευταίο εξάμηνο. 

Συνεχίζοντας αφού τόνισε τη σημαντικότητα της ύπαρξης του τμήματος της Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Σπάρτης ανέφερε ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στο σχεδιασμό, την οργάνωση, την στελέχωση, και την εκπαίδευση προκειμένου να υπάρχει άμεσος εντοπισμός, πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και καταστροφών. Για το λόγο αυτό ανέφερε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον εξοπλισμό τόσο σε μηχανικά μέσα όσο και στα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) των εργαζομένων.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.