Η Ζωή Μανιατάκου υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Νέα Πορεία" με την Ντία Τζανετέα

Βιογραφικό Ζωή Μανιατάκου του Ιωάννη
Αναλαμβάνοντας τις συστάσεις....
Η Ζωή Μανιατάκου γεννήθηκε στην Σπάρτη και είναι το δεύτερο παιδί του Γιάννη και της Αντωνίας Μανιατάκου κατοίκων Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.
Η Ζωή από το 2006 που ένωσαμε τις ζωές μας είναι ο άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου και με συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής μου, στα εύκολα και στα δύσκολα και ειδικά στα δύσκολα ως βράχος ακλόνητος .
Εγώ είμαι ο Κυριάκος Διαμαντάκος του Δημοσθένη και της Σοφίας , Οικονομολόγος MSc, MPA, 2ο πτυχίο ΟΔΑ και έχω διατελέσει Διευθυντής σε τρεις εκ των διευθύνσεων του Δήμου Σπάρτης, Δημοτικής Αστυνομίας, Διοικητικού, ΚΕΠ τώρα είμαι Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
 
Η Ζωή Μανιατάκου έχει φοιτήσει στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ιωάννη και Μυστρά, στην συνέχεια στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης και στο ΤΕΛ Σπάρτης επιλέγοντας την κατεύθυνση της βρεφονηπιοκομίας παίρνοντας το πρώτο πτυχίο της σε αυτή.
Στην συνέχεια συνεχίζοντας τις σπουδές της πάντα με κέντρο τον άνθρωπο τελειώνει την ΜΤΝΣ Νοσηλευτική σχολή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κάνοντας παράλληλα την πρακτική της άσκηση στο Παναρκαδικο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.
 
Ο εργασιακός της βίος ξεκινά στο Νοσοκομείο Σπάρτης προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως αποκλειστική νοσηλεύτρια για 8 έτη.
Ακολούθως με διαδικασίες ΑΣΕΠ διορίζεται ως Νοσηλεύτρια στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι του τέως Δήμου Μυστρά προσφέροντας τις υπηρεσίες σε ωφελούμενους του προγράμματος σε όλο το Δήμο Μυστρά σημερινή ΔΕ Μυστρά.
Στην συνέχεια διορίζεται μέσω ΑΣΕΠ ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίο όπου υπηρετεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.
Η αγάπη της για τον τόπο της την οδηγεί στην επιστροφή στο Νοσοκομείο της Σπάρτης με αμοιβαία μετατάξη και συνεχίζει την προσφορά της στην παθολογική κλινική αυτού
και κατόπιν στο τμήμα του Χειρουργείου όπου συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι και σήμερα.
 
Η αγάπη προς τον τόπο της και τους Ανθρώπους του την οδηγεί πάντα, οπότε μετά την πρόσκληση της κ. Ντίας Τζανετέα ενστερνιζόμενη τις ίδιες αρχές και αξίες και την ίδια διάθεση προσφοράς για μια Νέα Πορεία προς το μέλλον δέχεται στο να θέσει τον εαυτό της στην διάθεση του εκλογικού σώματος, του λαού της Σπάρτης και των όμορφων χωριών του Δήμου μας.
Ζητά την στήριξη όλων για να μπορέσει με τη δύναμη που την χαρακτηρίζει, την ορμή του Νέου προς τα κοινά και την διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς που την διακατέχει να προσφέρει τις υπηρεσίες της προς την γενέθλεια γη της που αγαπά απεριόριστα και της αξίζουν καλύτερα!
 
Πιστεύει ότι :
" Η πόλη είναι οι άνθρωποι της....
ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΖΩΗ
Μην ρωτάς τι έκανε ο τόπος σου για εσένα αλλά τι έκανες εσύ για τον τόπο σου....."
Last modified on Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 17:39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.