Θ.Βερούτης: Σας ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Σας ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξη, που μου δείξατε, εκλέγοντάς με πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο, σε αριθμό ψήφων, σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Την τιμή που μου κάνατε, την αισθάνομαι ως μεγάλη ΕΥΘΥΝΗ και υπόσχομαι να σας την ανταποδώσω, συνεχίζοντας την πορεία που χαράξαμε μαζί, αγωνιζόμενος με το ίδιο ήθος, το ίδιο πάθος και τις ίδιες αρχές και με μοναδικό στόχο την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά:

  • Το νέο εκλεγμένο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, για την τιμή που μου έκανε να μοιραστεί και μαζί μου, το όραμά του για την Περιφέρειά μας και να δώσω κι εγώ στο πλάι του, αυτόν τον αγώνα νίκης.
  • Τους άξιους συνυποψηφίους μου, για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, μέχρι και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, πιστεύοντας ότι η Λακωνία δεν έχει κανένα περιθώριο οπισθοδρόμησης.
  • Τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών στη Λακωνία, για την, εντός πολιτισμένων ορίων, πολιτική μας αντιπαράθεση.
  • Τους φίλους μου, απ' άκρη σε άκρη στη Λακωνία, για τη θερμή όσο και συγκινητική τους υποστήριξη.

Τέλος, ευχαριστώ όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, την υπομονή και την κατανόηση τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.     

         Με εκτίμηση 

 Θοδωρής Ν. Βερούτης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.