Επίσκέψεις την πρώτη ημέρα του χρόνου για νέο δήμαρχο Μ.Βακαλόπουλο

Πρώτη ημέρα για τη νέα δημοτική αρχή σήμερα και η πρώτη επίσκεψη που δέχτηκε το πρωί στο γραφείο του, ο νέος Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ήταν από τον Δημοτικό Σύμβουλο της, αδελφοποιημένης με την Σπάρτη, πόλης της Sopron (Ουγγαρία), Zsolt Abdai. Ο κ. Abdai, συνοδευόμενος από τον διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου της Sopron καθώς και επίσημη πρόσκληση για επίσκεψη του νέου Δημάρχου Σπάρτης και αντιπροσωπείας της νέας δημοτικής αρχής στη Sopron, μέσα στο Φεβρουάριο

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Σπάρτης, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη της δημοτικής αρχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία τους ανακοίνωσε τα ονόματα των αντιδημάρχων και εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων της νέας δημοτικής περιόδου.

Στην συνάντηση παρών ήταν και ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σπάρτης, κ. Ευστάθιος Ρεστέμης, που ανέλαβε και τυπικά από σήμερα τα καθήκοντά του.    

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σε μια εθιμοτυπική τελετή, στο γραφείο δημάρχου, έγινε η συμβολική παράδοση των κλειδιών του Δημαρχείου Σπάρτης, από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Πέτρο Δούκα, στο νέο Δήμαρχο, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα, ενώ ο κ. Δούκας ενημέρωσε τον κ. Βακαλόπουλο ότι εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει και η παράδοση των απολογισμών αλλά και των εκκρεμοτήτων των Υπηρεσιών του Δήμου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.