Εθελοντής ο Νεοκλής Κρητικός στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός υπέγραψε στην Πάτρα σήμερα Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 , στο γραφείο του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κυρίου Ι. Καρβέλη, τη σύμβαση για να παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του  ως ιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο αναφοράς για τον COVID19 της Καλαμάτας.

 

Νεοκλής Κρητικός: Υλοποίησα τη δέσμευσή μου. 

Εθελοντική η ένταξη μου ως γιατρός στο Ε. Σ. Υ. , λόγω της πανδημίας. 

Σήμερα το πρωί,  υπέγραψα στην Πάτρα, στο γραφείο του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κυρίου Ι. Καρβέλη, τη σύμβαση για να παρέχω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου ως ιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στο Νοσοκομείο αναφοράς για τον COVID19, της Καλαμάτας, όπου και πριν ήταν η οργανική μου θέση. 

Εντάσσομαι εθελοντικά στο ιατρικό δυναμικό με πολύ χαρά αλλά και συγκίνηση, προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη μάχη κατά της πανδημίας και να σταθώ στο πλευρό της κοινωνίας, των συμπολιτών μου καθώς και των συναδέλφων μου, που καθημερινά αγωνίζονται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσήλωση για να είμαστε όλοι εμείς υγιείς. 

Ελπίζω ακόμη περισσότεροι ιατροί να συνδράμουν αυτή τη συλλογική, ομαδική προσπάθεια για την αξία και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

                                                                                              Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

                                                                                             Νεοκλής Δ. Κρητικός

                                                                                   Βουλευτής Λακωνίας, Νέα Δημοκρατία   

                                                                       

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.