Εγκαίνια και συνεργασίες στην κοπή της Βασιλόπιτας του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου

Φεβρουαρίου 01, 2023 0
Παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, εγκαινιάστηκαν τα ανακαινισμένα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Βασιλόπιτας με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Σταύρου Αργειτάκου, μελών της εκτελεστικής επιτροπής, εργαζομένων και συνεργατών του Φορεά.

Οι αναφορές στο έργο ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο ήταν αυτές που κυριάρχησαν κατά τις σύντομες τοποθετήσεις των παριστάμενων στην λιτή εκδήλωση.  

Όπως έγινε γνωστό για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο ΣΜΑ της Καλαμάτας, έχει ολοκληρωθεί ο προσυμβατικός έλεγχος και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εκκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία, με την εκτίμηση ότι εντός του 2023 θα ξεκινήσει και η κατασκευή των πρώτων ΣΜΑ.

Επίσης, με γοργούς ρυθμούς, καθώς υπάρχει πλέον ανάδοχος, προχωράει το έργο για την τοποθέτηση οικίσκων ανταποδοτικής ανακύκλωσης (στο Δήμο Καλαμάτας θα υπάρξει τοποθέτηση 7 οικίσκων), ενώ -μεταξύ άλλων- υπάρχει συνεργασία μεταξύ ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου και Δήμων προκειμένου να τρέξει μια καμπάνια ενημέρωσης με επίκεντρο την ανακύκλωση.

fodsa pita 2

Πηγή pna.gr

Last modified on Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 14:45

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.