Συνεργασία Αθλητικού  Οργανισμού  και Πανεπιστημίου Σπάρτης (ΤΟΔΑ) 

Φεβρουαρίου 23, 2021 0

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου κ.Αθανάσιο Κατσή για την πρόταση του για λειτουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών. Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, θα ιδρυθεί με τη συμμετοχή των ΑΕΙ της χώρας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα αναλάβει τον ακαδημαϊκό συντονισμό της επιμόρφωσης, μέσω του Τμήματός του, του Πανεπιστημίου Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) που έχει την έδρα του στην πόλη μας.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) , Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αν. Καθηγητή κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη  που  έκανε αποδεκτή αυτή την πρόταση και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην  ανάδειξη του πανεπιστημίου της πόλης μας καθώς και στην ανάδειξη του τόπου μας .

Σας ενημερώνουμε ακόμη, ότι ο Αθλητικός  Οργανισμός   θα συνδιοργανώσει με το Πανεπιστήμιο Σπάρτης (ΤΟΔΑ)  διάφορες επιστημονικές ημερίδες και εκδηλώσεις καθώς και θα δεχτεί φοιτητές για  πρακτική και εθελοντική συνεργασία  στις αθλητικές του διοργανώσεις.   

Ο Πρόεδρος  του Αθλητικού Οργανισμού

Δήμου Σπάρτης

Σταύρος Περγαντής

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.