Νέος τρόπος για το κλείσιμο των ωρών για τένις στο Δήμο Σπάρτης

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται πολλά προβλήματα και παράπονα στο κλείσιμο ωρών για τα γήπεδα τένις, κυρίως στα γήπεδα του Παρορίου και του Βιολογικού και για το λόγο αυτό , αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο  που  θα κλείνονται οι ώρες, για να υπάρχει φερεγγυότητα  και να λείψουν οι ψίθυροι.

Από τη Τετάρτη λοιπόν 3-3-2021,  όσοι επιθυμούν να κλείσουν τα παραπάνω γήπεδα θα έρχονται στα γραφεία   του Αθλητικού Οργανισμού Δωριέων 13-15(στον εξωτερικό χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του covid-19)  από τις 10:00 μέχρι τις 12:00, με την αστυνομική τους ταυτότητα και θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι σε περίπτωση μη παρουσίας τους στο γήπεδο θα διαγράφονται και θα αποκλείονται για το επόμενο διάστημα των δύο εβδομάδων . Ο καθένας μπορεί να δηλώσει ώρα μόνο για τον ίδιο και τον συμπαίκτη του. Οι εβδομαδιαίες ώρες που μπορεί να δηλώσει ο καθένας μαζί με τον συμπαίκτη του είναι δύο από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο το Σαββατοκύριακο. Προσοχή !! Όχι δύο συνεχόμενες ώρες. Τα Σαββατοκύριακα θα μπορούν πλέον  να δηλώνουν  δύο φορές ο καθένας αντί για τρεις. Στη συνέχεια, τα στοιχεία θα συμπληρώνονται από εμάς στην πλατφόρμα.

Αγαπητοί συμπολίτες, επειδή αυτή τη στιγμή έχουμε δύο ενεργά γήπεδα τένις στη Σπάρτη και ο κόσμος που ζητάει για να παίξει είναι πενταπλάσιος, πρέπει  να λάβουμε κάποια μέτρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι χωρίς στενοχώριες .

Στα σχέδια μας είναι το επόμενο διάστημα να δώσουμε και άλλα γήπεδα τένις ώστε το πρόβλημα να μειωθεί αρκετά. Ζητάμε την κατανόηση σας. Βοηθήστε μας και όλα θα λυθούν με αγάπη.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης

Σταύρος Περγαντής

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.