Νεοκλής Κρητικός: «Ανάγκη ενίσχυσης του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας»

 

Στην επίσκεψή του στο Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας στο Γύθειο ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός διαπίστωσε το μεγάλο έργο και την σοβαρή δουλειά που κάνει η Διοίκηση και οι εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το σωματείο, ζητήματα τα οποία του γνωστοποίησαν μέσω δύο επιστολών στις 7 Μαρτίου και 10 Μαρτίου αντίστοιχα.

Μετά την παραλαβή των δύο υπομνημάτων για τις δράσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ν.Ο.Λ. ο κ.Κρητικός προχώρησε σε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, , ο οποίος μετά το Πάσχα θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή, όπως μπορεί.

Επίσης ο κ.Κρητικός κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, στην οποία διαβίβασε τα δύο υπομνήματα του Αθλητικού Σωματείου και ζήτησε τις ενέργειές της για την στήριξή του.

Όπως δήλωσε ο κ.Κρητικός: «Οι δράσεις, η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου από το 2000 και η συνεχής προσφορά του στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθιστούν απαραίτητη την ενίσχυση του από τη μεριά της Πολιτείας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν!»

Νεοκλής Κρητικός
Βουλευτής Λακωνίας, Νέα Δημοκρατία
Δρ. Ιατρός Χειρουργός
Ν.Ο.Λ.  ΝΚ 3
 
Ν.Ο.Λ.  ΝΚ 1

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.