Πέτρος Τατούλης:"Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση"

Αποζημιώσεις και δέσμευση για αύξηση του εισοδήματος των αγροτών στο επίκεντρο της συνάντησης του Πέτρου Τατούλη με παραγωγούς στο Ζευγολατιό και στον Άσσο Κορινθίας.

Την ανάγκη επιτακτικής δημιουργίας ενός μηχανισμού υποστήριξης των αγροτών και άμεσης καταβολής των προβλεπόμενων αποζημιώσεων συζήτησε ο πρ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης στο Ζευγολατιό  και στον Άσσο Κορινθίας. όπου συνομίλησε με κατοίκους και ντόπιους για την καταστροφή της σταφίδας και της παραγωγής τους.

Ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα των έμπειρων και νέων στελεχών της Νέας Πελοποννήσου συζήτησαν με τους παραγωγούς το σχέδιό τους για την επόμενη τετραετία. Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση πόρων του επόμενου ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μεθόδων ψηφιακής γεωργίας που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και θα αυξήσουν το εισόδημα των Πελοποννησίων παραγωγών, για την επιδότηση της εξωστρέφειας τους και την ενεργειακή αυτονόμηση των καλλιεργειών προκειμένου και νέοι αγρότες να μείνουν στον τόπο και να μπουν δυναμικά σε αυτόν τον δύσκολο και εγκαταλελειμμένο κλάδο της οικονομίας. «Δουλειά για όλους, αύξηση του εισοδήματος και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος όλων»  είναι το τρίπτυχο που εγγυήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την Πελοπόννησο της επόμενης δεκαετίας.

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ (1)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ (5)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ (9)

Last modified on Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 12:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.