Στην Σπάρτη ο Ανδρέας Σπυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε  προεκλογική  ομιλία στη Σπάρτη την Τετάρτη ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, δηλώνοντας αισιόδοξος για το ΠΑΣΟΚ ότι θα βρίσκεται στην πλευρά των νικητών μετά την εκλογική αυτή αναμέτρηση.

Ο κ. Σπυρόπουλος  μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών, στην οικογένεια των οποίων ανήκει το ΠΑΣΟΚ, για περισσότερη δημοκρατία, ταχύτερη σύγκλιση και κοινωνικές πολιτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μίλησε ακόμη για την ανάγκη να στηριχθεί το ΠΑΣΟΚ για να αποκτήσει η χώρα μια αξιόπιστη Αξιωματική Αντιπολίτευση, που θα παρουσιάζει προτάσεις και θα ασκεί ουσιαστικό έλεγχο στην κυβέρνηση.

  «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα. Μπορούμε να είμαστε μια ισχυρή χώρα μέσα στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος, ενθαρρύνοντας το κοινό να ενωθεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κ. Σπυρόπουλος κατέληξε: «Η πολιτική δεν είναι lifestyle. Σε αυτές τις εκλογές θα τους αποδείξουμε ότι η πολιτική, η σοβαρότητα, η ουσία θα κερδίσει. Είναι ευθύνη και δέσμευση προς τους πολίτες. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και την Ευρώπη.»

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Λακωνίας, Νάγια Γρηγοράκου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, στελέχη και φίλοι της περιοχής.

Μετά το πέρας την ομιλίας ο κ Σπυρόπουλος συνοδεία της βουλευτή Λακωνίας και μελών της ΝΕ ΠΑΣΟΚ, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, όπου συνάντησαν την πρόεδρο Μαρία Τσιρώνη. Η πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Σπυρόπουλο για τα προβλήματα της υγείας στη Λακωνία, καθώς και για τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον σύλλογο.

Αναφερόμενος στο εθνικό σύστημα υγείας ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε: «Η πανδημία ανέδειξε τις αδυναμίες του συστήματος υγείας. Απαιτούνται περισσότερα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας που καταρρέει καθημερινά βασιζόμενο μόνο στην ανθρώπινη προσπάθεια του υγειονομικού προσωπικού. Η κυβέρνηση διέθεσε μόνο 4% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης αντί για ένα 10% το οποίο είχε προτείνει το ΠΑΣΟΚ».

SPYROPOULOS (2)

SPYROPOULOS (3)

SPYROPOULOS SPARTH (1)

Last modified on Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 20:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.