Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 στο ΙΟΝΙΑΝ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Η βραδιά των αποτελεσμάτων από IONIAN TV -  Πελοπόννησος - thebest.gr

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, μετά την κάλπη, η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο!

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 17.30 το απόγευμα σε μια μαραθώνια εκπομπή με συνδέσεις από όλα τα κέντρα εξελίξεων σε Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά. Περιφέρειες και Δήμοι σε πρώτο πλάνο.

Το προβάδισμα στην ενημέρωση, εγγυάται ένα πολυπληθές επιτελείο ανθρώπων, που αναλαμβάνουν δράση, προκειμένου να μεταφέρουν κάθε πτυχή των εξελίξεων σε κάθε σπίτι, με κάθε τρόπο. Τηλεοπτικά, διαδικτυακά, ραδιοφωνικά. Το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, καλύπτει την εκλογική αναμέτρηση με ταχύτατη και αξιόπιστη πληροφόρηση.

Δεκάδες ζωντανές συνδέσεις, εξωτερικά συνεργεία σε κάθε σημείο ενδιαφέροντος, αναλυτικά ρεπορτάζ, δηλώσεις των υποψηφίων στα εκλογικά κέντρα, καλεσμένοι στο στούντιο, αναλύσεις και περιγραφές σε πρώτο πλάνο.

To EXIT POLL

Στις 19.00 με μεγάλο ενδιαφέρον, θα παρουσιαστεί το μοναδικό exit poll για τον δήμο της Πάτρας αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που αφορά στο εκλογικό σώμα στην Πάτρα με αναγωγή σε όλες τις περιφερειακές Ενότητας, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων DATA Consultants και με αναλυτή τον Θόδωρο Λουλούδη.

Η μεγάλη βραδιά, θα αφήσει ένα ιστορικό αποτύπωμα για το πώς πρέπει να είναι τα περιφερειακά μέσα, την κοινωνική αξία και το λειτούργημα που υπηρετούν.

Στην πορεία της ροής, μπαίνει ένας ολόκληρος μηχανισμός από κάρτες αποτελεσμάτων και  ποσοστά συνδυασμών ενώ λίγο αργότερα θα αποτυπωθούν οι πρώτοι σταυροί προτίμησης.

Οι τρεις μεγάλοι ενημερωτικοί οργανισμοί IONIAN - Πελοπόννησος  - Thebest.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους, την εμπειρία, τα στελέχη και την αξιοπιστία τους.

Μια βραδιά με την δύναμη της τηλεόρασης του ΙΟΝΙΑΝ TV, την αμεσότητα των ενημερωτικών portals, thebest.gr και pelop.gr, την ταχύτητα του ραδιοφώνου peloponnisos 104,1 fm και την έγκριτη ανάλυση της επόμενης ημέρας, από την ιστορική εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Τηλεοπτικά μέσω Digea στην Περιφερειακή Ζώνη 6 που καλύπτει την Πελοπόννησο, το N. Ιόνιο και την Ν. Στερεά Ελλάδα, στην θέση 725 στην πλατφόρμα της ΝΟVA.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι δική μας ευθύνη!

Link μετάδοσης και ενσωμάτωσης:
https://www.youtube.com/live/Lh1st4PE9Bo?si=Vnx8oOlzIgHcMGU2

Last modified on Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 15:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.