Ελένη Κιούση : Σας είμαι ευγνώμων, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την τιμητική εμπιστοσύνη σας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗ

17.10.2023

Φίλες και φίλοι,

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου,

Σας είμαι ευγνώμων, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την τιμητική εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και την εκλογική επιτυχία μας στην κάλπη των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.

Σε εσάς ανήκει η πρωτιά των 1.322 σταυρών που έλαβα στη Λακωνία και η τρίτη θέση σε αριθμό σταυρών σε όλη την Πελοπόννησο, με το συνδυασμό «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» του Δημήτρη Κουτσούλη. Είναι πρωτιά ενότητας και αισιοδοξίας – όχι αλαζονείας και διαίρεσης – και ανήκει σε όλους τους Λάκωνες.

Την κατακτήσαμε σε διάστημα μόλις σαράντα ημερών, ξεκινώντας από το μηδέν. Και νικήσατε εσείς, η ήρεμη δύναμη των πολιτών της Λακωνίας που επιδιώκετε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Η ελπίδα νίκησε το φόβο. Και η αυτοπεποίθηση νίκησε τη μοιρολατρία και την συνθηκολόγηση.

Στις 8  Οκτωβρίου έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να γυρίσει σελίδα η Λακωνία. Και μαζί της και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στη Λακωνία. Γιατί η αναγέννηση του νομού μας προϋποθέτει την επανένωση και την ανανέωση σε πρόσωπα και νοοτροπίες του Κινήματός μας στο νομό.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δημήτρη Κουτσούλη που με τίμησε ως υποψήφια στο συνδυασμό του και με στήριξε στους σε βάρος μου αποκλεισμούς κατά την προεκλογική περίοδο.

Η πετυχημένη παρουσία του ως επικεφαλής του συνδυασμού «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» έδωσε στις προοδευτικές δυνάμεις της περιφέρειάς μας νέα πνοή και δυναμική. Σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες πέτυχε να αυξήσει σημαντικά τη δύναμη του συνδυασμού στο νομό μας σε σύγκριση με το 2019.

Δεν καταφέραμε να εκλέξουμε περιφερειακή σύμβουλο στη Λακωνία. Στην απώλεια της έδρας συνέβαλε και το ότι ο συνδυασμός μας έλαβε στο νομό τις μισές ψήφους σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις βουλευτικές εκλογές, μόλις πριν από τρεις μήνες.

Φίλες και φίλοι,

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου,

Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να φανώ αντάξια της τιμής που μου κάνατε. Μου δώσατε την εντολή να συνεχίσουμε μαζί και δίπλα. Γιατί η Λακωνία έχει μείνει πίσω και πρέπει να βγει μπροστά. Και αυτό θα το κάνουμε μαζί. Με όλους εσάς, τους φίλους που απέκτησα στην προεκλογική διαδρομή και είστε για μένα πηγή έμπνευσης, δύναμης και αισιοδοξίας για το αύριο. Ενώνουμε δυνάμεις και συσπειρώνουμε όλους τους Λάκωνες, ανεξάρτητα από την πολιτική τοποθέτηση και την ψήφο τους. Συνεχίζουμε για τη Λακωνία! Δεσμευόμαστε για τη Λακωνία!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.